Aroma Touch Technique

Aroma Touch Technique

Olika  saker vi möter i vardagen har påverkan på oss och på vårat välmående. Dofter av olika slag tar oss tillbaka till minnen vi bär på, både angenäma minnen men kanske även mindre lustfyllda. Är det någon doft du absolut inte gillar går den såklart att undvika. Eller så kan du nyfiket möta det som dyker upp under behandlingen. Du väljer själv. 

De olika oljorna med dofter i kombination med mjuka rörelser mot kroppen skapar ett lugn. Du når det parasympatiska nervsystemet, ditt lugn- och ro system och dofterna från oljorna tar sig rakt in i ditt limbiska system i hjärnan. Den delen av hjärnan som är den äldsta delen utvecklingsmässigt sett.

 Vid behandling används oljor från DoTerra. Oljorna är noggrant testade för att hålla hög kvalitet. Aroma Touch är mjuk och kan även användas på känslig hud.

Behandlingen upplevs mjuk och avslappnande. Oljorna går på djupet och påverkar dig på ett positivt sätt. 

Beskrivning av de olika behandlingarna Sattviskt erbjuder

  • Aroma Touch Technique är en ca 60 min lång behandling med 8 olika oljor. Behandlingen har inverkan på immunsystem, stress, inflammationer samt stärker kroppens homeostas (jämvikt). Behandlingen balanserar kroppens sympatiska och parasympatiska nervsystem. 

Du ligger på mage på behandlingsbänk och får oljorna applicerade på ryggen i en speciell ordning. Även fotsulorna får en behandling där oljor appliceras in i huden. Till sist stimuleras lymfan till cirkulation. 

  • Aroma touch för händer är en behandling av precis som det låter, dina händer. Du väljer en olja som du upplever passar dig och oljan appliceras enligt ett speciellt mönster. Behandlingen tar ca 30 minuter. 

Du kan antingen ligga på behandlingsbänk under en filt eller om du föredrar att sitta på stol medan dina händer får behandling. 

  • Sattviskt erbjuder en kombination av Aroma touch för händer och Reiki. Läs ovan om Aroma touch för händer och lägg till Reiki som ger dig ett ökat livsflöde, är djupt avslappnande och läkande för kropp och själ. Behandlingen tar ca 60 minuter. 

Du ligger på behandlingsbänk under en filt medan dina händer får behandling. Därefter får kroppen behandling med Reiki.