Helande hantverk

Det finns ett läkande för våra stressade själar i att uttrycka sin kreativitet genom arbete med sina händer. Numer finns forskningsstöd för att hantverk av olika slag kan hjälpa dig genom olika slag av ohälsa. Det finns flera regioner som använder sig av hantverk på recept eller som förebyggande verksamhet.

Vi möts i det lekfulla, nyfikna och prestationslösa utforskandet av olika tekniker relaterat till ull. Varje tillfälle bjuder på fika, materiallära och teori runt det aktuella området, praktiskt genomförande som du får med dig hem om du vill och någon form av helande genom antingen Reiki, meditationer eller annan typ av helande ceremonier.

De olika teman under våren kommer att vara prova på tovning, prova på att spinna, prova att sticka, prova att virka, prova brodera på stickat, prova att färga ull/garn, prova att brodera utifrån sashiko teknik.


Om du är nyfiken på vad jag har gjort tidigare, länk till min blogg Bland rosor och garner https://blandrosorochgarner.blogspot.com/

Det är fristående kurser varje tillfälle och passar alla. Inga förkunskaper krävs. Material har jag men önskar du hantera något särskilt kan du ta med dig själv.

Vi kommer att vara i vår trädgård mitt i Vänersborgs hjärta, centrum, på Nygatan 29. Regnar det eller är kallt sitter vi i växthuset under infravärme.

Vi startar kl 18.00 och håller längst på till kl 21.00.

Kostnad 1300 kr/ tillfälle