Vem är jag? 

Jag som driver Sattviskt heter Maria Lobrant. 

Jag mötte yogan 2013 och tyckte från första stund att det var fantastiskt. Det var då Ashtanga som är en dynamisk form av yoga. När jag fann Yinyoga hände något annat inom mig. Jag älskar dess lugn och meditativa flöde. Att tillåtas stanna länge i en position och möta det jobbiga, men även det sköna. Jag bestämde mig rätt omgående att jag ville ha djupare kunskap och utbildade mig till yinyogalärare. Yogan är en naturlig del av mitt liv, både asanas och dess filosofi. För mig är yogan en fristad från krav och prestation. En plats där kropp, själ och ande samverkar och du arbetar enbart utifrån dig själv och för dig själv.

Jag har utbildning i Ayurveda- läran om livet. En flertusenårig kunskap som ser helheten i att varje människa är unik utifrån sin egen konstitution och ska få vara det. Ayurveda handlar mycket om kost och livsstil efter person. En ayurvedisk livsstil är tillåtande men också anpassad efter vem du är. 

Reiki holy fire III har blivit en stor del av det dagliga livet. Reiki är en japansk metod för avslappning som främjar den egna läkningen genom Ki -livsenergi. Jag pratiserar Reiki dagligen och älskar att dela med mig av Reikins läkande. 

Vill skicka med ett särskilt tack till alla de människor som hjälpt mig framåt på min väg och resa. Ni är många, min familj inte minst. 

För kurser och utveckling i Ayurveda och Ayurvediska behandlingar rekommenderar jag varmt Lena Nilsson Ayurvedaskolan https://www.ayurvedaskolan.se/ 

För fler kurser i egen läkning rekommenderar jag varmt Lillian och Bengt-Arne Gustavsson   https://www.reikicentrum.se/

Om Ashtangayoga är något som lockar rekommenderar jag varmt Elisabeth Johansson. https://www.yogaformvast.se/