Om mig och hur vi kommer i kontakt

Vem är jag? 

Jag som driver Sattviskt heter Maria Lobrant. 

Jag som driver Sattviskt heter Maria Lobrant och befinner mig mitt i livet. Jag har en passion för olika former av läkning eller helande. Vi har olika sätt att nå läkning, det finns olika vägar att gå. Ofta är det bra att kombinera olika sätt men det kan fungera lika bra att gå en smalare väg. Jag har ett brett intessefält med en bakgrund i den traditionella sjukvården. Mina möten med människor i de sammanhangen fick mig att fundera över att det finns mer att utforska. Det finns gammal beprövad kunskap kring läkande som vi inte tar tillvara.

Mitt första möte utanför det traditionella var med chakrasystemet. En kväll dök det upp i huvudet att jag skulle balansera mina chakror. Då visste jag knappt vad det var men jag följde min intuition. Det var magiskt! Efter det dök ayurveda upp och det blev wow! Så gammal kunskap, 5000 år av beprövad erfarenhet, inget konstigt och väldigt bildlig i sin tolkning av omvärlden. Jag ville mer...

Under min resa har jag utfört yoga av den mer fysiska sorten och älskade det. När jag mötte Yinyoga uppstod nästa wow! Att stilla landa in i positionen och där ska du vara. Lugn och harmoni i hela kroppen. Jag ville fördjupa mig i detta och dela med mig. Under tiden jag gick yogalärarutbildningen väcktes nästa nyfikenhet. Reiki. Jag påbörjade resan med Reiki och där kom ett fjärde wow! Så mjukt och så kraftfullt. Villkorslös kärleksenergi, smaka på det. Villkorslös! Det finns inte mycket i livet som är just det. Detta vill jag föra vidare, jag blev Reiki master.

Naturen har alltid varit en viktig del i mitt liv. Det finns så stor potential för läkning i naturen. Jag började snegla åt shamanismen och munay ki, moder jord och fader himmel. Det finns så många olika vägar till läkning och det här tilltalar mig. Vi saknar kontakten med jorden i vårt stressade, prestationsinriktade samhälle. Ser inte fullt ut kontakten med våra förfäder och deras vedermödor och hur det i sin tur påverkar oss idag. Du har så mycket med dig i dina cellers minne. Ett annat sätt att närma sig detta är med Sensing Yoga. Du når bindväven på ett annat vis än med Yinyoga. Du når ner till cellnivå, din vagusnerv, din psoas och din hållningskedja. Även det ett wow!

Under hela mitt liv har jag gillat att hantverka på olika sätt. Även där hittar man läkning. Det repetitiva i stickning, virkning eller det jordande i att hantera ull till tovning eller att spinna. Hantverk av de olika former ger mig också en wow-känsla.

Vill skicka med ett särskilt tack till alla de människor som hjälpt mig framåt på min väg och resa. Ni är många, min familj inte minst. 

För kurser och utveckling i Ayurveda och Ayurvediska behandlingar rekommenderar jag varmt Lena Nilsson Ayurvedaskolan https://www.ayurvedaskolan.se/ 

För fler kurser i egen läkning rekommenderar jag varmt Lillian och Bengt-Arne Gustavsson   https://www.reikicentrum.se/

Om Ashtangayoga är något som lockar rekommenderar jag varmt Elisabeth Johansson. https://www.yogaformvast.se/ 

Betalning

Det finns flera olika sätt att betala 

💛ePassi

💛 Swish 123 493 95 83

💛 Bankgiro 5779-0248

Kontakta mig

Sattviskt

Nygatan 29, 46241 Vänersborg

https://www.bokadirekt.se/places/sattviskt-50668#book

0734-330704

sattviskt@sattviskt.nu eller marialobrant@msn.com

@sattviskt 

Bli först att läsa våra nyheter!

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.