Vem är jag? 

Jag som driver Sattviskt heter Maria Lobrant. 

Jag mötte yogan 2013 och tyckte från första stund att det var fantastiskt. Det var då Ashtanga som är en dynamisk form av yoga. När jag fann Yinyoga hände något annat inom mig. Jag älskar dess lugn och meditativa flöde. Att tillåtas stanna länge i en position och möta det jobbiga, men även det sköna. Jag bestämde mig rätt omgående att jag ville ha djupare kunskap och utbildade mig till yinyogalärare. Yogan är en naturlig del av mitt liv, både asanas och dess filosofi. För mig är yogan en fristad från krav och prestation. En plats där kropp, själ och ande samverkar och du arbetar enbart utifrån dig själv och för dig själv.

Jag har utbildning i Ayurveda- läran om livet. En flertusenårig kunskap som ser helheten i att varje människa är unik utifrån sin egen konstitution och ska få vara det. Ayurveda handlar mycket om kost och livsstil efter person.

Jag har utbildat mig inom Reiki holy fire III till Reiki master. Reiki är en japansk metod för avslappning som främjar den egna läkningen genom Ki -livsenergi. Jag pratiserar Reiki dagligen och älskar att dela med mig av Reikins läkande.