Kurser och behandlingar

Jag bor i Vänersborg där det finns möjlighet att få Reikibehandlingar, ayurvedisk rådgivning och behandling med ayurvediskt facelift och den mjuka Yinyogan. Du kan komma i kontakt med mig via nedanstående kanaler. 

Ser fram mot att möta just dig! 

Sms 0734 330704

E-post  marialobrant@msn.com eller sattviskt@sattviskt.nu

Instagram Sattviskt 

Facebook Sattviskt

Betalas via swish 123 493 95 83 eller bankgiro 5779-0248 eller ePassi

Helande hantverk 

Vi möts i det lekfulla, nyfikna och prestationslösa utforskandet av olika tekniker relaterat till ull. Varje tillfälle bjuder på fika, materiallära och teori runt det aktuella området, praktiskt genomförande som du får med dig hem om du vill och någon form av helande genom antingen Reiki, meditationer eller annan typ av helande ceremonier.

De olika teman under våren kommer att vara 

prova på tovning, 

prova på att spinna, 

prova att sticka, 

prova att virka, 

prova brodera på stickat, 

prova att färga ull/garn, 

prova att brodera utifrån sashiko teknik,

Varje tillfälle är fristående och passar alla. Inga förkunskaper krävs. Material har jag men önskar du hantera något särskilt kan du ta med dig själv.

Vi kommer att vara i vår trädgård mitt i Vänersborgs hjärta, centrum, på Nygatan 29. Regnar det eller är kallt sitter vi i växthuset under infravärme.

Vi startar kl 18.00 och håller längst på till kl 21.00.

Kostnad 1300kr/ tillfälle

Reiki holy fire III steg 1

Inga förkunskaper krävs.

Du lär dig om Reikins historia, vad Reiki är och hur Reiki kan användas. Du får även lära dig om reikiprinciperna och gassomeditationen. Vi går igenom chakrasystemet och hur du kan använda Reiki för att balansera det. Du kommer att få delta i upplevelsemeditation. 

Du får placering av Reiki 1 och får både ta emot och öva dig att ge Reiki under utbildningstillfället. Du får lära dig hur en standradbehandling går till, men även hur du kan använda Reiki intuitivt och genom scanning. 

Kursen ger dig redskap till ett ökat livsflöde, ki, och kan vara en hjälp i ditt dagliga liv eller i din andliga utveckling. Kursmaterial och diplom ingår. 

Kursen är förlagd över 2 dagar kl 10.00-16.00. Lättare lunch och fika ingår. Vänligen meddela ev allergier. 

Kostnad för Reiki 1 kurs 2600kr

Planerat datum

Plats, Nygatan 29, Vänersborg (gult trähus) 

Reiki holy fire III, steg 2

Detta är en påbyggnadsutbildning och det krävs att du har gått Reiki 1. 

Tre Reikisymboler lärs ut och du får ett starkare energiflöde. Också symbolerna förstärker kraften i energin.

Kraftsymbolen använder du för att förstärka kraften i Reikin, du kan rena rum från negativa energier och försluta en Reikibehandling.

Den mentala/emotionella symbolen används vid problem i relationer, mentala och emotionella obalanser. Den kan användas vid helandet av icke önskvärda vanor.

Distanshealingsymbolen används för att skicka Reiki över tid och rum. Du kan hela tidigare erfarenheter och skicka Reiki till framtida händelser. Vi kan även skicka Reiki på distans till en annan person, plats, situation eller händelse.

Du kommer delta i upplevelsemeditationer, att praktiskt öva och ta emot Reiki på distans. Kursmaterial och diplom ingår. 

Kursen är förlagd över två dagar kl 10.00-16.00. Lättare lunch och fika ingår. Vänligen meddela eventuell allergi. 

Kostnad för Reiki 2-kurs 3100kr

Planerat datum

Plats, Nygatan 29, Vänersborg (gult trähus)

Reikibehandling

Du ligger påklädd under en filt på en behandlingsbänk. Terapeuten håller sina händer på eller över din kropp i olika positioner efter ett schema, eller individuellt anpassat efter ditt behov.

Reiki kan även skickas på distans. 

1 timmes behandling 700kr

30 minuter 350kr

30 minuter distansbehandling 350kr

Chakrabalansering 30 min 350kr, kan även ges via distans 350kr 

Ta kontakt så kommer vi överens om en tid som passar. 

Plats, Nygatan 29, Vänersborg (gult trähus)

Sensing Yoga

Genom Sensig Yoga når du bindväv, vagus nerven och psoas. 

Sensing Yoga ser kroppen som en helhet. Hela din kropp rör sig och inte enbart en enskild isolerad del. Du får uppleva djupt inifrån vad som är bra för dig och ta tillbaka din sanna natur. Du lyssnar inåt genom kroppen.

Det här vill du inte missa! 

Yinyoga

Inga förkunskaper krävs. 

Yinyoga är en stilla yogaform där du jobbar med din bindväv. Du guidas till att mjukt möta positionen utifrån var du och din kropp befinner dig. 

Yinyoga med Reiki

Inga förkunskaper krävs. Yinyoga är en stilla yogaformdär dujobbar med din bindväv. Du guidas att mjukt möta positionen utifrån var du och din kropp befinner dig. I den avslutande positionen som i den här klassen hålls extra länge skickar jag helande Reikienergi till dig. Reiki är ren, stark, klar och kan skickas genom tid och rum. 

Söndagar kl 19.00 Anmälan via hemsida eller messenger. 

Jag skickar länk vid anmälan. 

Kostnad 150 kr

Yinyoga nybörjare

För dig som känner dig stel och osäker på om yinyoga kan vara något för dig. Jag guidar och berättar runt varje position du går in i. Du får prova olika sätt att möta positionen. Vi håller endast 3 min. Vila mellan varje position. Max 3deltagare för att alla ska kunna få den support som behövs. 

Gong/ klang yoga

Inga förkunskaper krävs. 

Jag spelar på gong och klangskålar genom mjuk yinyoga. Vibrationerna från gongen och skålarna hjälper dig ner i en djupare avslappning. 

Gongen är ett kraftfullt instrument och en del upplever att känslomässiga blockeringar löses upp eller att den manliga och kvinnliga energierna, yin och yang balanseras. Synodic Moon Gong skapar ett kraftfullt läkande för dig. 

Yinyoga är en stilla yogaform där du jobbar med din bindväv. Du guidas till att mjukt möta positionen utifrån var du och din kropp befinner dig.

Tid: 

Tillfälle: ej fastställt för våren

Kostnad: 200 kr för dropin. Har du köpt 10 eller 5 ggr gäller det även här

Nygatan 29, Vänersborg (gult trähus) 

Chakrabalans cirkel

Chakra är sanskrit och betyder hjul. Det är en del av vårt subtila energisystem. Vi har sju ”huvudchakra” och ett flertal mindre chakra. De flesta av oss har blockeringar i sitt chakrasystem och det hindrar livsflödet. Det kan vara åratal av obearbetat material vi bär med oss. Den här kursen riktar sig mot våra sju ”huvudchakra”. 

Att arbeta med sitt energisystem är ingen quick fix men så värt det. Vi ägnar en heldag åt varje chakra och bearbetar det med hjälp av yinyoga, gongavslappning, teori kring chakrat och övningar riktade mot det specifika chakrat, meditation och Reiki mot aktuellt chakra. Vi delger och stöttar varandra i cirkeln. Du är trygg och hållen. 

Cirkeln är förlagd på åtta tillfällen och sträcker sig över fyra helger. Lättare lunch och fika på för- och eftermiddag ingår. Kursmaterial ingår. 

Du anmäler dig till hela cirkeln, men väljer om du vill betala per helg eller hela summan på en gång. Anmälan är bindande. Kostnad för hela kursen 8500kr.

Plats Nygatan 29, Vänersborg (gult trähus) 

Tid 09.00- 16.00

Ayurvedisk hälsokonsultation

En ayurvedisk häsokonsultation sker alltid genom ett fysiskt möte och tar ca 1h 30min

Vi pratar igenom dina dagliga rutiner kring sömn, arbete, mat osv. för att kunna ge en bild av det som kan förändras för att uppnå balans. Viss undersökning genom puls, ögon och munhåla genomförs. Uppföljning sker lämpligtvis efter ca 5- 6 veckor.

Kostnad hälsorådgivning 850:-

Uppföljning 400:-

Ta kontakt så kommer vi överens om en tid som passar.

Plats, Nygatan 29, Vänersborg (gult trähus)

Ayurvediskt facelift

Massage av ansikte och behandling av vissa energipunkter på huvudet. Behandlingen är stressreducerande och påverkar hela kroppen på ett lugnande sätt. De fem elementen rymd, luft, eld, vatten och jord balanseras.

Du ligger påklädd på min behandlingsbänk, under en filt.

Behandlingen tar 40 minuter. Kostnad 400kr

Ta kontakt så kommer vi överens om en tid som passar.

Plats, Nygatan 29, Vänersborg (gult trähus)

Betalas via swish 123 493 95 83  eller bankgiro 5779-0248

Kombobehandling Ayurvediskt facelift/Reiki

Massage av ansikte och behandling av vissa energipunkter på huvudet. Behandlingen är stressreducerande och påverkar hela kroppen på ett lugnande sätt. De fem elementen rymd, luft, eld, vatten och jord balanseras. Avslutas med Reikibehandling. 

Du ligger påklädd på min behandlingsbänk under en filt. 

Behandlingen tar 60 minuter. Kostnad 700kr, Betalas via swish 123 493 95 83 eller bankgiro 5779-0248

Ta kontakt så kommer vi överens om en tid som passar.

Plats, Nygatan 29, Vänersborg (gult trähus)Friskvård med ePassi

På Sattviskt akn du använda dig av din friskvårdspeng med ePassi. 

Bli först att läsa våra nyheter!

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.

Kontakta oss

Sattviskt

Nygatan 29, 46231 Vänersborg

0734-330704

sattviskt@sattviskt.nu

marialobrant@msn.com

@facebookpage