Nyhetsbrev Augusti

31.07.2023

Härliga augusti står för dörren. En skördemånad att vara tacksam för med bärplock och svamp, skörd i växthus och land. 

Augusti förknippar jag också med nystart. Nystart efter sommarsemester. Nya samlade krafter och framförallt, nya ideer! 

Den här hösten kommer Sattviskt att delta på två olika mässor. På Lane loge i Lane, mellan Färgelanda och Uddevalla 9-10/9 och i Vänersborg 7-8/10. Jag kommer att hålla föredrag om hur du återfår livet efter utmattning med hjälp av Yinyoga och Reiki och en föreläsning om vad Reiki är för något. 

Under hösten startar Sattviskt upp en kurs som stöd vid utmattning, just med yoga och Reiki. Kursen går över åtta tillfällen, två dagar i veckan. Den lugna yinyogan och tillåtande Sensing Yogan ger möjlighet till återhämtning i kombination med helande Reiki. Vi möts online i en liten klass med få deltagare. Det är ok att ha sin kamera avstängd.

Klassen håller fyra teman som för många är högakuella och bearbetar dem bla utifrån dig själv, andra runt omkring och processen.

Det finns också möjlighet att gå grundkurs i Reiki Holy Fire III första helgen i september. Det finns en plats kvar i nuläget så vänta inte för länge. 

Till första helgen i november planeras för Reiki Holy Fire III ART och master. Tre dagar i höga vibrationer. För dig som har Reiki 2. 

För klart seende, för sanning och för kärlek- Namaste