Nyhetsbrev November

26.11.2023

I novembermörkret kan du titta inåt i reflektion. Summera hösten som varit, vad har den tagit med sig för lärdomar? 

Det har varit en väldigt rolig och givande höst för Sattviskt. Två mässor, en i september på Lane Loge i Uddevalla och en mässa i Vänersborg på Qvality. Jag och mina Reiki-vänner har haft en Reiki provapå-dag i Lidköpng. Det har vart kurser och behandlingar, många fina möten med människor. 

En reflektion jag gör från mässorna är att det är så många som lämnar budskap. Det är många som söker budskap. Funderar över min egen plats i just det att lämna budskap. Var står jag i den frågan? Jag vill och tror att människor kan leda sig själva. Jag vill inte tala om för någon annan vilken väg de ska ta. Alla kan lyssna inåt, man behöver inte gå till någon annan person för att få tillgång till det. Att stötta någon att komma vidare i en tung situation är något annat. Eller att hjälpa någon att läka. Hur vet de som lämnar budskap varifrån budskapen kommer? Att de tjänar den frågandes högsta bästa syfte och inte någon annans syfte? 

Reiki Holy Fire beskriver olika himlar, eller kalla det dimensioner om det faller dig bättre i smaken. I den andra himlen finns det väsen som kan verka imponerande för människor men som har ett eget syfte, en egen agenda. Det funderar jag över, när jag ser alla som lämnar råd till hur andra ska förhålla sig till något. Det kan vara så att det verkligen är en kanalisering från högsta himlen. Vad vet jag? Reiki jobbar med höga energier, från högsta himlen. Ibland får jag bilder vid behandlingar som jag förmedlar. Jag förstår inte alltid själv vad de står för men ofta gör mottagaren det. Det är ju förstås också någon form av budskap. Inget är helt vitt eller svart. 

Min önskan och ambition är att människor ska kunna hitta det de söker själva. Inte vara beroende av vare sig mig eller någon annan. Att lita på sin egen intuion. Det går att utveckla både intuion och att läka sitt sårade ego med hjälp av Reiki, vilket jag tror alla behöver titta lite på. 

Jag har nystart med kursen Att komma tillbaka till livet efter utmattning med hjälp av Yoga och Reiki 12/12. Kursen går online. Det är fåtal platser kvar. Hör av dig om du är i eller har varit i utmattning. 

Helgen 27-28/1 2024 har jag grundkurs i Reiki Holy Fire, om du är sugen att komma igång att praktisera själv. 

Sist men inte minst vill jag skicka med dig ett citat från en tröja jag köpt på Ah & Ohm London: 

In a world were you can be anything, be kind ❤️

Kärlersfull vänlighet vinner. Ha en härlig tid och gör mer av det som får ditt hjärta att sjunga. 

Varma hälsningar från mig, Maria på Sattviskt