Yoga med mig 

Drop-in tider på all yoga

Yinyoga

Inga förkunskaper krävs. Yinyoga är en stilla yogaformdär du jobbar med din bindväv. Du guidas att mjukt möta positionen utifrån var du och din kropp befinner dig. 

När: Söndagar

Tid: kl 19.30-21.00

Var: Online, jag skickar länk vid anmälan och använder Google Meet

Kostnad: 90kr

          ✨💚✨

ChakraYin

Det här är en kurs som sträcker sig över sju söndagar. Du kommer möta vart och ett av dina chakra, uppleva det och släppa taget om det som är i vägen för ditt livsflöde. 

Du använder dig av Yinyoga, andningsövningar och meditation. 

Chakrasystemet är en del av ditt subtila energisystem. Det finns sju stora chakran i vår energikropp. Ditt chakrasystem behöver vara i balans för att livsflödet ska kunna röra sig fritt.

 Yinyoga är en stilla yogaform där du jobbar med din bindväv. Du guidas att mjukt möta positionen utifrån var du och din kropp befinner dig. Inga förkunskaper behövs.

 Vi möts online via Google Meet kl 1900-20.30. 

Kursstart: 2024-02-04

anmälan: Peach, eller hör av dig till mig direkt. 

Kostnad: Går du hela kursen, 900kr. Går du delar av kursen 150kr/ tillfälle


Gong/klang Yin

Inga förkunskaper krävs.

Jag spelar på gong och klangskålar genom mjuk yinyoga. Vibrationerna från gongen och skålarna hjälper dig ner i en djupare avslappning.

Gongen är ett kraftfullt instrument och en del upplever att känslomässiga blockeringar löses upp eller att den manliga och kvinnliga energierna, yin och yang balanseras. Synodic Moon Gong skapar ett kraftfullt läkande för dig.

Yinyoga är en stilla yogaform där du jobbar med din bindväv. Du guidas till att mjukt möta positionen utifrån var du och din kropp befinner dig.

Inga planerade datum i nuläget.

Yinyoga och Reiki

Inga förkunskaper krävs. Yinyoga är en stilla yogaformdär du jobbar med din bindväv. Du guidas att mjukt möta positionen utifrån var du och din kropp befinner dig. I den avslutande positionen Savasana, som i den här klassen hålls extra länge skickar jag helande Reikienergi till dig. Reiki är ren, stark, klar och kan skickas genom tid och rum.

Jag öppnar ca 10 minuter innan klassen startar och stannar kvar för att svara på frågor eller annat som behöver ventileras.

✨💚✨

När: 

Tid:

Var: Online, jag skickar länk vid anmälan och använder Google Meet

Kostnad 150 kr

💚Läs mer om Yinyoga här

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl. Skriv i antckning vad du anmäler dig till ❤️