Nyhetsbrev December

23.12.2022

December och det här året närmar sig sitt slut. Året 2022 med alla sina bra, roliga, härliga händelser och som samtidigt fört med sig oro, elände och lidande. Året har visat människor från dess sämsta sida men även från dess bästa. Sida vid sida och tillsammans med ljus i hjärta och sinne trots mörker, det är då det händer. Det är då det vänder. Det är då världen blir en lite bättre plats att vara på. Allting börjar och slutar med var och en av oss, så håll ditt fokus på ljuset och kärleken. 

För min egen del har året 2022 inneburit stor förändring av livet. Nytt jobb som gjort att jag fått tillfälle att vara mycket i vår lilla stuga. Två små katter har hittat hem. Jag har utvecklat mitt helande med New Shamballa och det multdimensionella perspektivet. En ny yogaform har också letat sig in livet. Den härligt fria, tillåtande Sensing Yoga. Jag har hittat Aromaterapin och AromaTouch. Vilken värld som öppnar sig. Under hösten har jag gått en kurs på Textilhögskolan i Borås som handlar om textila fiber och garnteknologi.  

Jag har börjat och avslutat samarbetet med Blå Oasen. För så är det också att en behöver välja, eller välja bort. Är tacksam för tiden med det samarbetet och fina möten med fina människor. Jag fortsätter praktiken på Nygatan 29, om det är någon som är intresserad av behandling är det bara att ta kontakt. 

Under året har jag fått den äran att introducera flera nya Reikiutövare. Tacksam för det. Det är något jag upplever finns en stor efterfrågan på. Det lugna, kärleksfulla, fina universella flödet av kärleksenergi. Jag läste att det var någon som beskrev Reiki som diskmedel som löser upp fett, fast istället för fett jobbar Reikienergin med att frigöra ditt livsflöde. Så att du kan leva din fulla potential. Så att du kan bli den bästa versionen av dig. Utan en massa hinder som du själv eller andra har lagt på dig. 

Det har också vart en stor efterfrågan på healingsjalar. Jag är så tacksam för att kunna dela Reiki i varje sjal. När du drar sjalen om dig omsluts du av ljus Reikienergi. Varje sjal kommer med ett budskap baserat på sjalens vibration. 

Som avslutning på decembers nyhetsbrev och som avslutning på det här året vill jag uttrycka min stora tacksamhet att få dela en komplementär värld med er alla och önska en God fridfull Jul och ett Gott Nytt 2023. 

Och avslutningsvis bjuder jag på en tacksamhetsövning som jag avslutar alla mina yogaklasser med. 

Sitt en stund i tacksamhet. Tacksamhet för allting som du är, allting som du har och allting som är essensen av dig. Sitt i tacksamhet för alla medgångar och alla motgångar du mött under livet. Sitt i tacksamhet för alla medgångar och motgångar du kommer att möta. Allting är som det ska vara. Allting för med sig något att lära. 

Sitt i tacksamhet för alla de som kommit före oss, som trampat upp stigar som vi kan gå på och därifrån hitta våra egna vägar att gå. Sitt i tacksamhet för alla de som kommer efter oss, som kommer gå på våra stigar och därifrån hitta sin egen väg att gå. 

Sitt i tacksamhet för moder jord och fader himmel. Allting är precis som det ska vara. Jag är tacksam. Tack!